Free Music

KASAL DE ROQUETES 26/01/2013

Perwerther’s Original + Wazowsky + Sisu Coromina

26 gener 2013 > Kasal de Roquetes (Roquetes BCN)

Al Kasal de Roquetes, modest espai al barri del mateix nom, succeeixen coses miraculoses. El seu escenari  il·lumina Barcelona des d’un raconet gairebé invisible. Nombroses formacions d’aquí i d’allà forcen els límits de la música coneguda gràcies a la gent d’Öjala Esté Mi Bici i a una política cultural oberta i sense complexes.

Aquella nit la va obrir en Sisu Coromina en un format ben diferent al que ens te acostumats. Del jazz de Tarannà al combatiu cantautor punk. Fent gala d’un repertori estrany i incòmode. Amb cançons on es parla de canvi social. Les composicions graviten sobre melodies i textos desconeguts com si no trepitgéssim terra ferma. Una incògnita a resoldre.

Wazowsky creixen cada dia que passa. La seva és una història que avança amb lentitud ferma. Però cada cançó tremola i fa tremolar. En directe, la seva proposta es mostra nua i autèntica. El seu llenguatge únic captiva des d’una perspectiva intel·lectual però també des del món dels sentits. La seva música és versàtil i s’adapta als diferents estats d’ànim. D’aquí poc el seu esperat llarga durada.

Per acabar, Perwerther’s Original, brutal trio de metall bizarre i ultra tècnic amb un repertori ple de girs inesperats. Però amb composicions plenes d’ànima en contra del que ve a ser habitual en aquesta mena de llenguatges.

Interpreten cada tema com si fos la última cosa que hagués de succeir al món. Al límit.