Free Music

KASAL DE ROQUETES 23/11/2013

3er aniversari

Wolf Saxon & The Twin Raptors + La Maravillosa Cabeza Parlante + Cigüeña + The Foxholes

23 novembre 2013 > Kasal de Roquetes

Repetiem al Kasal de Roquetes on es pot sentir molta de la millor música en directe de la ciutat de Barcelona i on es respira un gran ambient amb els amics d’ Ojalá Ësté Mi Bici.

Començavem amb The Foxholes que ens van presentar els seu quart disc “Escaparatismo Cósmico” del que van tocar un parell de temes a l’inici del concert. Més progressius que de costum però molt contundents en formació de power trio. Després del foc inicial una col·lecció de hits que abasten un ventall d’estils enorme dintre d’allò que considerem rock. Perfectes, com sempre.

Des de València van pujar en exclusiva els incendiaris Cigüeña. Amb només una guitarra i una bateria saben posar qualsevol audiència en estat catatònic. Composicions retorçades i contundents de base punk i ànima free. Veure’ls tocar és sentir-te indefens i vulnerable.

Apuntats en el darrer moment per substituïr la baixa de Silence Equals Death, van actuar els amics de La Maravillosa Cabeza Parlante. Poden presumir d’un repertori espectacular i de múltiples registres: des del beat pop fins al rock àcid, des de la xaranga infantil fins el power punk. Veritables clàssics que arriben al número 1 al seu propi món. No sabem on és però podem intuir com és. Les seves cançons ho descriuen en part: aquell món és com aquest però allà no cal entendre res. Gràcies a Déu.

I com a plat final la música de Wolf Saxon & The Twin Raptors. Una invocació als esperits dels crooners caiguts en desgracia. Dels jazzmen oblidats. Dels cantants de cabaret que ningú no recorda. Música malenconiosa o festiva però sempre suggerent. Ritmes que fan bullir el cos i deixen que l’ànima descansi.