Free Music

EL BULEVARD 28/04/2012

sPIFFhAUS! + La Maravillosa Cabeza Parlante + Kinoplatz

28 abril 2012 > El Bulevard (St Joan Despí)

Amb l’ajut inestimable de l’amic Antonio Clavijo, de Kinoplatz, es va poder organitzar la segona de les nits bestials. El lloc escollit va ser el Bulevard de Sant Joan Despí. Magnífic escenari per una vetllada de rock retorçat i experimental.

Obriren els mateixos Kinoplatz, alternant algunes cançons (peces estructurades) amb llargues jams sintètiques d’electrònica industrial, gràcies a les quals les cerveses van adquirir el característic gust dolç de la ferralla.

La Maravillosa Cabeza Parlante son un trio que fa un pop rock bastant tradicional però infiltrat de substàncies psicotròpiques (com ara el sucre i la xocolata) capaces de donar la volta a qualsevol semblança al gènere esmentat. Les seves cançons son píndoles pop d’efecte immediat o llargues suites psicodèliques narcotitzants. Un plaer sensorial.

Tancant la nit i amb la pluja batent les planxes metàl·liques de la teulada, sortiren el brutals sPIFFhAUS!, trio a mig camí del rock instrumental i del prog-rock més contundent. Interprentant cançons dels seus dos àlbums i algunes novetats. Portant-les sempre al límit de l’expressivitat. Tothom despentinat.